معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد سیستان و بلوچستان به همراه رئیس اداره اکرام، با حضور در بیمارستان امام علی ابن ابیطالب (ع) زاهدان، از پرستاران حامی ایتام و فرزندان محسنین مرکز استان تجلیل و قدردانی کردند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی کمیته امداد، معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد سیستان و بلوچستان به همراه رئیس اداره اکرام، با حضور در بیمارستان امام علی ابن ابیطالب (ع) زاهدان، از پرستاران حامی ایتام و فرزندان محسنین مرکز استان تجلیل و قدردانی کردند.
پودینه، معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد استان در این دیدار، ضمن قدردانی از همراهی پرستاران حامی با کمیته امداد و حمایت از کودکان یتیم استان، بر افزایش مشارکت در طرح اکرام و نیز تشویق سایر همکاران در کادر درمان بر تحت حمایت قرار دادن فرزندان یتیم و محسنین تاکید کرد.
نظر شما